AutoCentar Rasic
Top Panel
Login
Top Panel

Facebook - pratite nas

facebook.jpg

Kalkulator uštede

Kalkulator
Landirenzo (Landi)
Sekvencijalno ubrizgavanje LANDIRENZO OMEGAS i LANDI LSI PDF  | Štampaj |  E-pošta
  Omegas (LSI 10) je novi LPG i CNG revolucionarni Common Rail multipoint sekvencialni sistem za ubrizgavanje gasa i predstavlja sam vrh trenutne tehnologije konvertorskih sitema, koji kotrolišu snagu motora sa unutrašnjim sagorevanjem preko ubrizgavanja gasa.Omegas omogućava konverziju motora sa benzina na gas, i pri tome se pridržava najnovijih standarda kvaliteta izduvnih gasova, kao što su Euro 3 i Euro 4. Zahvaljujući njegovoj serijskoj arhitekturi direktniog ubrizgavanja, on  šta više zadovoljava i buduće Euro 5 norme, što ga čini idealnim uređajem za konnvrziju sa benzina na gas najsavremenijih vozila. Omegas je stvarni Common Rail  sistem koji donosi koncept kontolisane modularnosti i omogućava instalaciju uređaja na vozilo povezivanjem preko samo tri električna kabla (ne račuanjući kablove za napajanje i uzemljenje koji se podrazumevaju), kao i eventualnog dodavanja električnih kablova kod vozila sa kompleksnom instalacijom. Osobina Omegasa je i proces podešavanja i samo-konfigurisanja, koji je krajnje brz i prilagodljiv, dajući pri instalciji serviseru dovoljno slobode, i time omogućava instalaciju na bilo koje vozilo. Omegas se može instalirati na vozila koja imaju minimalno 1 a maksimalno 12 cilindara, što ga čini najuniverzalnijim uredjajem na tržištu. Ukoliko očekujete od vašeg vozila TOP performanse, uz ekonomičnu vožnju OMEGAS (LSI) je prava stvar za Vas.
Od novembra 2010. godine novi OMEGAS sistem ponovo u ponudi AC Rasic Auto gas servisa! Nova cena je pravo iznenadjenje za sve one koji zele uredjaj najvece Italijanske kuce za proizvodnju auto gas sistema!
SPACCATO OMEGAS gpl.jpg
 
 
Cena: 650€ sa torusnim rezervoarom na mestu za rezervni tocak!
AUTOGAS BEOGRAD, AUTOGAS SRBIJA, LOVATO SRBIJA, AUTOGAS NOVI SAD, AUTOGAS UGRADNJA, AUTOGAS SERVIS BEOGRAD, AUTOGAS ODRŽAVANJE, AUTO GAS BEOGRAD, PLIN BEOGRAD, AUTO GAS SERVIS BEOGRAD, LPG BEOGRAD, TNG BEOGRAD, BRC BEOGRAD, TOMASETO BEOGRAD, LANDI RENZO BEOGRAD, AGIS OBD CAN, LOVATOGAS, LOVATO BEOGRAD, PLIN SRBIJA, UGRADNJA PLINA SRBIJA BEOGRAD, TNG SERVIS, LANDI RENCO BEOGRAD SRBIJA, AUTOGAS RAŠIĆ, AUTOGAS RASIC, AUTO GAS RAŠIĆ, AC RAŠIĆ, AC RASIC, AUTOCENTAR RASIC, AC AUTO GAS, AUTO GAS NOVI SAD, NIŠ, KRAGUJEVAC, PANČEVO,